Followers

Sunday, May 20, 2012

I'M COMING AT YOU,BRO.

Assalamualaikum w.b.t and selamat sejahtera kepada bloggers yang sudi singgah ke ruangan beta ini ~ ngehehhe ,.~ suda laaaamaaaa beta tak buat coretan kat blog ini kan. apapun.. thanxxx to all the bloggers yang still singgah kat ruangan ini ,.. and i'll make sure to continue make a new post from now on ,.. but I think ,it's not constantly update laa ye :))

Now it's been almost a month I was on a holiday, huu ,. feeling sooo happy,being with my family all the time,, like a boss ,. woke up late in the morning ,.. *subuh prayer tak tinggal okay* but,. ini sememangnya tak baik untuk diamalkan , *sigh ,and yeah ,. berat badan semakin bertambah secara tremendously ~ wuahhah ,..


okayy,.baru TERperasan ,. layout BLOG dah bertukar ,.. first time bukak ,. memang fening sikit la,. tapi memandangkan beta TERER pasal teknologi ini.so sekelip mata ja,.tau..hikhikhik,.. *agaksengal*

sumber google




that's all untuk intro kali ini ,.heheh ,. nanti akan di update lagi ye :) adiooss ^^v

terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

2 comments:

mizz jubilant said...

lama gila tak update..

*bacala al-quran setiap hari ,. insyaAllah ,. hati akan terang ~*
sejuk perut aku baca..

jgn perasan nak jadi raja..beta murka tau tak?..

ekekekeke...

♥ shaheizny ma ♥ said...

amboii,.miss jubilant ,.! kaki blog dah skg,.muahhhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE