Followers

Sunday, September 16, 2012

AKU YANG PATUT,YANG PATUT,YANG PATUT,..lalala

Assalamualaikum to all bloggers,.. fuhh,.sudah lama tidak bertandang ke perkampungan blog ini ,.rasa rindu menulis pun ada jugak,.hehe :D
hampir 4 bulan jugak aku tak sentuh blog nih,..bukan malas,tapi sengaja,.lagi-lagi lupa password,..al-maklum,.selalu tukar password,..hihii..

okeh,.berkaitan tajuk entry memang tiada kaitan langsung,..-,- haha,.. cuma sedang menaip entry ni smbil bermain lagu najwa latif ft dgn sleeq tu,. *bahasa tunggang langgang*
sebenarnya fikiran sekarang sudah bercampur baur,.ditambah pulak dengan kesedihan untuk meninggalkan negara tercinta ini demi untuk melanjutkan pelajaran ke Russia dalam masa yang tidak sampai pun sebulan ini, :( huu ,.. memang sedihh,.. ~ kawan-kawan lain semua dah sambung study,masing-masing masuk UiTM,UM,USM,UMS,UNIMAS,UPNM and banyak lagi la ~~

Aku pun sebenarnya 'tak tahu a.k.a pasrah' why im choosing to go far away out from Malaysia,.. untuk sambung study,.namun aku pasrah dengan semua kekuasaan Allah ini,.tentunya ada hikmah di sebalik semua perancanganNYA yang sentiasa 'perfect' .. kos yang ditawarkan dalam IPTA pun sangat okay kalau ikutkan minat,but i chose medic instead of biology,.
Walau apa pun yang kita pelajari ,semua itu milik Allah ,.lakukannya demi Allah dan bukan demi pangkat,gelaran,harta mahupun pujian semata-mata ~
aku kena betulkan niat untuk belajar demi Allah,.hope everything will going better ~ actual date untuk aku fly ke russia,still tak tahu lagi,22 sept ni baru briefing pasal pre-departure,. aku harap semua baik2 ja,.. kalau tiada aral,.pergi jugak aku ke bumi soviet itu,. doakan ~

**********************************************************************************
another story,.. AIRASIA ada buat promo besar-besaran,. baru ja tahu lepas bukak facebok tadi,.fuh,. terbeliak biji mata tengok list price dia,. booking period belum start lagi,. cuma kejap ja masa untuk book,. tengok-tengok,. masa booking nanti jammed,.. full ,.. erghh,.. plan mau pegi Indonesia next summer holiday,. with besties ~~ harap jadi laaa ^^v


anyone yang still belum tahu,.bolehla ushar2 web airasia ye :))

okeh,. got to go,.later i update more ^^
adioss and good night !


terima kasih daun kelady . dah bca , silalah komen ^^V

5 comments:

Aesya Zealous said...

wahh..nak fly ke russia ek?? tahniah.. belajar elok2.. :)

♥ shazSazny18 ♥ said...

aesya : thanxx :) inshaallah :D

Syafiq Ahadin said...

rajin2 update...!!

Liyaa Mf said...

Owh! Nak study oversea ke? Good luck & take care. Take it positive. Bukan sume org dpt peluang yg sama. Yg penting, jaga diri & jgn lupa niat utk blaja tu :D

Selamat bercuti kalau jadi bercuti! :D

♥ shazSazny18 ♥ said...

thnx so much @liyaa Mf :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
IQBJ9_K6GQlR6nvC7HN3KsF4LJE